Сон розвiявся як дим...

Сон розвіявся як дим...
Лише біль. Долі зморена дорога
Пролягла... Думи, мрії і один
Сивий вітер – зла підмога...
Крає вітер небосхил,
Що колись могутні крила
Підіймав... А тепер лишилось сил
Лише понівечити вітрила...


Рецензии