Гимн к Евро 2012

В свого серця запитай
Чи вірив ти, що це можливо?
Дивлячись в минуле
Важко зрозуміти те,

Як зуміли дві країни,
Не простий здолавши шлях,
Поєднав свої зусилля,
Зчарувати всіх.

Вже настав той час,
Що з’єднає нас!
 
ПРИСПІВ
Об’єднаємо   весь світ,
В серце кожному дамо надію.
Ми зробили справжнє диво,
Довели, що це можливо!

Об’єднаємо   весь світ
І нехай кругом,
Скрізь лунає слово «Гол!».
Всіх об’єднує футбол!

2
Що ж, такими різними
Нас створив Господь,
Але кожного окремо
Любить, більше за усіх!

Так і ми завжди повинні
Сіяти любов.
Не вести безглузді війни,
Намагатись стати сильними!
І, з захопленням, мов діти,
Вболівати за своїх!

Бо настав той час
Що з’єднає нас!

ПРИСПІВ


Рецензии