Ти моё васильковое слово

Ти моє василькове слово,
В тебе очі такі голубі!
І побачить тебе б мені знову,
Хоч зараз, хоча б у ві сні

Як я тебе побачила вперше
Твій погляд зумів зворушить,
Твої очі такі глибокі,
Як та океанська блакить.

Коли тебе побачила вперше,
Так радісно стало мені.
Ніби сонце мене зігріло,
Почуваюся як у ві сні!

Я так рада, ніби малятко,
Що зігріте родинним теплом.
Мені хочеться заспівати,
Кохання на мене найшло!

Ти моє василькове слово,
В тебе очі такі голубі,
І побачить тебе б мені знову,
З тобою бути в житті.               


Рецензии