Я не ревную тебя...

я не ревную тебе до повій
і не рятуюсь міцним алкоголем
я лиш танцюю на згарищі мрій
забута тобою й полюблена болем
я не ревную тебе до повій
просто сьогодні поспи у вітальні
я не плекаю наївних надій
і не готую промови благальні
я не ревную тебе до повій
і не збираюсь тобі дорікати
ти вже чужий і зовсім не мій
тож немає за ким ридати
я не ревную тебе до повій
і не буду кидатись в ноги
речі збери і пам’ять розвій
і все, скінчились мої тривоги

щасливої тобі дороги!........


Рецензии