У коханнi тобi присягаюся

Знову, любий, в коханні тобі присягаюся,
І на тебе одного щоденно молюся.
А без тебе печалюсь, жалкую і каюся,
З нетерпінням  чекаю... у вікна дивлюся.

Тихий вечір... печаль до плеча притулилася,
Бідне серце про зустріч з тобою благає.
Скільки  років  удвох...  не надивилася.
Серце знову освідчень в коханні  чекає.


Рецензии