Мы тут открылы СыБэ нынаРокОМ

Бо пальцы мёрЗлыйи! прамо аж злохСныЕв.
СтукНув О зарыкы тикы пазНогЦям -
Ий от узе й в Сець цяво-та...

Мы зе завСёды сябе спамиНаЕм.
Ню, кали ЕМШ в шкоЛах дражным.
Цип Лень Михална Шарова Ж с Сарок каксь.
Ой, верМигШель дав той здохЛев!

ЗдрастуйЦе-К, пани! Чаго у вас чобаты
ЗгорБийЛийсь - прам гаж жыхСтокХам?
Што, мы камНейф не прымБральЛих каль школКИ Сь?
Да за аж штыры бокса, Х!

Наце Ж на плечы й пахГохНаф!
Ва Имя Святэ ПасХальНэ.
Ну, й ий звальняйЦе КатовСКИх.
А то как-та нам сорамНах... нахХер дзикРекТарШюк в ноль прах.

Бо Ж в нас СИМ пЯтНихц навКоля:
Так! ты чяво Вы тут жрёте?
Шо, Вам шэ трэГА Й дозВолы...
СыпХаць кабеце в глаз соЛий.

Да, Мы таКия МалодЧыКИ Сь,
Бы й псыщ ф пагонах.
Тока Ж ий ждзёМА Й,
Каб, Р, май быф дойБрым-С.


Рецензии