Ну, да й вот купыв я хлиб

А шо мни остаЛось.
ГонДыво вж в дывок прохСим
Сим рубЛив до мамы Б.

А нарэшты бо Ж ГанТин
Да во до, блин, ПавЛаф:
Так ты дав ля мняф тыхТин?
Чы но й куйСёр салЛав П?

Да к салЛакТух тухт ТихБиг
КовБафСыкщ щэ натТэ-К!
На морози Зь ты Зь пойСтий
Тут кал жыдКай лавКы й.

Колы хочыш на Дворыщ
Гонды каль НахТахЛохк
Да загНатТы шпарРый скризь,
Дэ й йих ны й буйВайЛо БР.

И прыйиХав Мий ГанТин
Да до й тыну матра.
ПытаеЕйця тая Сь Псих:
Чы ты хоць там мняф Кишк? ДИД до цэБра – а там дзирк!
Ой, увэЛыч прамо,
ЕК бык тая люфа в Змий,
Шо ТоБик кромСала.

От кухПыф я ф жыдКаф тистк!
Да й быз дрогЩый, бачТэ Ж.
Жаба мулу ззила Ж в дзич.
От ТоБи й ДОШка Ш в Бис. Хы, бо Ж з Жебы й зробыщ, Тигр,
ЖебынКу й, дэ й сахХар.

Чоловичэ! Дэ ты спыш!?
Йидь О Ж до й ОкСанКы Ж!
То вжэ врийЖэ й СИМ гарШын псыщавСКА кальБальСьКИ Ш.
От яка ПисьНярКах
В ВасьКы й пра й кахХаня.


Рецензии