***

Що мені зробити?
Як ти мені не віриш??
я блукаю у лабіринтах
 твоіх думок.

Що мені робити?
Як я зневірюсь?
серед чужих людей
серед корисливих думок.

А,що якщо  не стане мені  сили?
і я прийду,додому на поріг,
а ти мені не віриш
невже любов ти не зберіг
невже гнемае в мене дому?
невже не мій поріг?

А,що робить ?Коли не вірить?
людина,що змінила світ!!!


Рецензии