Обикновени рисунки-38. Зимни вечери

Снегът харесва
уличните лампи…
Някак… С радост
отразява
нощните сияния…
макар, че
топлината им
убива
всички негови
мечтания.
Мисля си… Те също
го обичат!
И нищо,
че студената му
нежност,
често
причинява им
страдания…

Б.Калинов
26.01.2012г
Пловдив
Фотография „Зимни вечери”
Б.Калинов


Рецензии