***

Я сидів тихенько в полі,
Про білу днину мріючи,
Бо темнота і дощ надворі,
Так сумно,хоч бери кричи.
Накриюсь ковдрою такою,
Яку прислав із неба Бог
І буду мріяти до болю
Про те щоб буть з тобою вдвох.


Рецензии