Початок вiйни

Пташки щебечуть гамiрливо,
Відспiвуючи спокiй тут,
Як наступила бiла днина,
І квіти у саду цвітуть.

Та враз усе зупинилось,
Пов"яли квіти у саду,
І небо тихо потемніло,
Пташки щебечуть про біду!    


Рецензии