Гаряче сонце Iталii

Яскраве сонце, шумить прибій
Дзвінкі цикади... Життю радій!
Грайливі хвильки, пісок морський,
А вдалині - краєвид гірський.

Та геть не мила тобі краса...
Мов діаманти, блищить роса,
Дзвенить коса... знов приліг покіс...
Від гіркоти повні очі сліз.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.