Весна

І ось весна уже настала
Та біла ковдра вмить розтала

Вода у річку прибувала
Життя нове рослинам дала

Трава під сонечком блистить
Горіхом білка шарудить

Проміння сонячне все грає
А соловей в гаю співає

І ніби всіх нас закликає
Зустріть  весну


Рецензии