***

Спогади .

 

Майнули  молоді  літа .

Вже  сивина  на  скроні .

Осінь  мрійлива , золота

Лягла  в  твої  долоні .

Як  білий   сніг  летять  думки

У  юність  поетичну.

Весна . Біжать  із  гір  струмки .

Кохання  романтичне ...

З  нас  кожен  щастя  таке  мав ,

Ту  емоційну  пристрасть .

В  очах  глибоких  потопав ,

Аж  серцю  в  грудях  тісно ,

Воно  на  крилах  почуттів

Несе  любові  квіти .

Кохав  уперше , так  хотів

Ці  почуття  зігріти .

Цнотливі , лагідні , палкі

І  до  без  тями  щирі ,

Ніжні ,  як  квіти  польові ,

Як  пташки , що  у  вирій

Вперше  у  небо  піднялись

Та  голубінь  пізнали .

Це  було  з  кожним  десь,  колись .

Але  його  не  стало ...

Лише  у  спогадах  живе

Та  кличе  нас  що  ночі .

Куди  від  нас  воно  пливе ?

Його  вернути  хочу ...

22.01.2012р.

 


Рецензии