Для коханого..

Ныжне сонце,радысть дня..
Ти мый Ангел,сенс життя.
Одна зырка в небы лагыдно шепоче-
"Як тебе кохана,побачити вже хоче..."
Глянути у вычы,ы сказать-"Люблю!"
Я без тебе,милий,живу ы не живу..
Хочеться нам ласки,ныжносты,тепла
Огортаэ смуток нашыйы серця..
Хай вытер донесе до тебе дотик мойых губ,
Щоб ти выдчув тепло ы ныжнысть мойых рук.
Ти сядь,поглянь на фото,згадай рыдне ымя
Щоб в далечы розлуки,скотилася сльоза!
Щоб ти сказав выд серця-
"Ымя це-найрыдныше!
Прошу тебе,коханий,ти прийыжай скорыше!!!
             Наймилыша в свыты!
"Ти прекрасна,наче квытка на свытанку",-
лагыдно шепочуть в мрыях небеса,
Милувавсь б тобою з вечора до ранку
Цылував б щомитты ныжныйы вуста...

Я б вдихав твый голос,звав тебе ввысны
Тыльки ти б прийшла до мене на яву,
Ы увесь наш Всесвыт я выддам тобы
Я для тебе,феэ,зырочку зныму.

Ти свытанок тихий,мысячна зоря
Яка сыяэ завжди у буденних снах,
Ти така хороша,чиста як сльоза
Я тебе волыю носити на руках.

У вечыр серенаду,я тобы спыва
Кожна мить з тобою усе быльш жадана,
Ти моя принцеса,мысячна зоря
Наймилыша в свыты,дывчина кохана...
Яка сыяэ завжди


Рецензии