Чудовий свiт

Світ цікавий та чудовий,
Чорно-білий,кольоровий.

В різних барвах тут та скрізь,
Подивись та озирнись:

В океані риб багато,
Кожен день у світі свято,

Де-не-де пташки співають,
Гармонійно так літають.

І завжди,ти розумій,
Світ і твій,і наш ,і мій.


Рецензии