Ин, гузэл пэйгамбэребез

1)Ин,гузэл Пэйгамбэребез -
  Мохэммэд Рэсулюлла!
  Ж,аныбызга Нур, омет син.
  Ярата Сине АЛЛА!

2)Тормышыбызнын, курке Син!
  Каран,гылыктан коткаручы.
  Доньябызга ямь бирэсен,
  АЛЛАбызга ондэуче!

3) Ж,аныма шундый рэхэт булды.
  Тошлэремэ фэрештэлэр ин,де:
  "Укы Коръэн, ярат АЛЛАбызны,
  hэм олыла, син, Мохэммэд Пэйгамбэрне!
  Олылаган очен, син аларны,
  АЛЛАh бирер син,а, иншаАЛЛА, ож,махны..."


Рецензии