Важливо

Важливе щастя маминих очей
Бо те ким буду – це її заслуга.
І мій тягар не скине із плечей,
Яка би не була життєва смуга!

Важлива татка радості сльоза:
Він показав мені, як жити треба.
Я не забуду все, що він сказав –
Йому безсмертя попрошу у неба.

Важливо завжди бачити сестру
У безтурботності й без смути.
Усі печалі й страх у прах зітру,
І завжди поруч з нею маю бути.

Важливо першу пам’ятать любов.
І я, повірте, Нюту не забуду.
На самоті цей спогад гріє кров,
Й на самоті я грітися ним буду.

Важлива ти, що поряд і кохаєш.
Навіть якщо ці двоє різні люди:
Одні кохають, ти цього не знаєш,
А інші поряд, хоч не хочуть бути.


Рецензии