Ув мглу

Я гадаю, тану, граю,
Не на що я не зважаю,
Нiкому не заважаю,
Намагаюсь зрозумiть
Що, коли, кого бажаю
Що розумним не вважаю,
Роздивляюсь хлопцiв зграю,
Хочу весь цей день прожить
Хочу вмiти розумiти,
Доганяти в полi вiтер,
Роздивитись поряд Сонце,
Обiйняти всю Луну,
Серце за душу вхопити,
Всi бажання уловити,
Щастя свiту розробити
I зiрватись увi мглу...


Рецензии