Сон

Ти ще купаєшся у сні,
Закриті очі,тепле тіло,
Розцвів рум'янець на щоці,
Вуста всміхаються несміло.

В ранковій тиші ходять сни,
В обіймах їхніх ти літаєш.
Де занесли тебе вони?
Про те ніхто не відгадає.

Загляне сонечко в вікно,
Промінчик ясний кине в очі,
І сну немов би й не було,
А прокидатися не хочеш.

Відкриєш очі ,а тобі
Всміхається з небес хмарина.
Летять лелеки угорі,
Про сон лиш знає  горобина.


Рецензии
ВІКТОРЕ, ЧУДОВО НАПИСАЛИ ПРО РАНКОВИЙ СОН КОХАНОЇ ЖІНКИ. ЩАСТИ ВАМ!

Вера Кухарук   25.01.2012 14:53     Заявить о нарушении