Вчера мы ходили до Виктора Мняйла

А зарэ во пидым до Ж Сашы в Опадыщ.
Бо нащо що знаты хотя бы Наташкам
Про Камни ТорРана и дэ йих диваты.

Хто Ж Тора ны знае. Мы вси с Канди Нави й!
А ЕК гэто? Как-то? Чево с мягКим знакОМ?
И шо-то мы з ВасьКох тут во й выйДийЛяйЕм?
Да вот, форма Нова цип СцикХовСклаДаня.

Колы понимаеш, шо ты вжэ Баран Чык.

ПрыгВАБыв БАВэтык мынэ ув Минервы й.
Бо, бачыш, у ейи росТрэПани пэйсы.
А в мэнэ УЕ Ж ны хапПахЕх, каб если Ж...лижеты в АльжБет на маньЖетЦы-ть.

Жувайтэ, татары, о цю, гэту, РэпКу Сь.
А мы, О, порвэмо Сур Вэт Кусь ць.

БАЖАемо в емах дырЖеты ще й ЖетКу Ш,
Щёб Щей укушаты с ПоэтОМ.

Да хоць насЛакЖдайЦесь ЖАБАмы в канСерВах.
Оно шоб СМИельЛись заБАВнох.

А то, блин, но ДИДА к ДИАХволь П.

Ну, й дэ СКИль набРав мы Слова Цивк?


Рецензии