Я - сэксуальны псих!

Заражу цябе СПИДам и вшами в придачу
Заражу цябе, сука, и даж не заплачу
Ты сурова, - сказау ён,- абцираючы жопу праз стон.
Мальчик.
СПИД.
Инфекцыя.
Даволи!!!
Не магу так больше жить, кругом адно злавонне,
лепш ужо мяшочак сшыць, дзе гауно свае насиць,
яго нежна калупаць и араматы адчуваць.
И сказала мне дзяучына: « ты разумны ****ь ци не?
Пасвяциць усю жызнь не мне? А каму, каму?! –ГАУНЕ? »
Но я не слухау яе. Мае думки были чотки, як яички у чачотки.
Я пайшоу, и сумку сшыл, и был рады як дзябил,
Нежна з жопы вылятае чорны камячок,
Я лаулю яго руками и кладу у мяшок.
З таго часу я разумеу адно: - вакол мяне не людзи, а гауно.
И кали падыдзе да мяне хто-небудь, и скажа скую небудь хню,
я тот час руку у мяшочак апускаю – и чорны камячок ляциць у рожу недавумки,
а я иржу,  как конь у закавулку.
И да таго мне весела, мой сябар,  што раптам чуть не канчануушы,
Я разумеу  , што Я – кидацель гауна, кааб не адна тупая ****ь ка мне не падашла.
Адгарадиу сябе я ад усих, таму што  Я - СЭКСУАЛЬНЫ ПСИХ.!


Рецензии