proza

Його сонячні очі.Вони,наче райдуга серед зими,з'явилися в моїй душі.Вони не залишили мені вільного простору.Мої думки,бажання,мрії,ці очі оселились скрізь.Немов холодною стрімкою хвилею на мене налетіли почуття,б'ючи мене об дно,розриваючи шкіру об каміння чужих думок,припущень,пліток,поглядів.Поглядів,що подібно хірургічному втручанню,тягли з мене все живе.А в той час я шукала його очі,що хоч на секундочку в них потонути.


Рецензии