Адже об! цяла...

ти видаляй! видаляй мої номера, видаляй мене з друзів в соц. мережах... та в серця нема кнопки delete... я всеодно цієї ночі тобі приснюся... ти прокинешся ніби від кошмарного сну... це буде найстрашніший сон в твоєму житті ти будеш бачити його щоночі... а одного дня ти приповзеш до мене і будеш благати щоб я зробила щось, адже ти скоро зїдеш з глузду... а я тобі просто відповім, що обіцяла бути з тобою от і буду до кінця життя...
через рік в новинах передадуть шо ти покінчив життя самогубством, те ж саме зроблю я... адже обіцяла бути поряд навіки...


Рецензии