Душа також мерзне...

Сніданок.Школа.Обід.Інтернет. Сон. і так кожен день... сірі будні поглинають наше життя... Ті самі обличчя, вічні проблеми... Тебе просять заспокоїтись... але сльоза за сльозою падає на холодний асфальт. ти сидиш одна... поруч з тобою телефон а ти навіть не знаєш кому зателефонувати і попросити щоб зігрів тебе... так проходе місяць, другий... і раптом після більш-менш теплої осені приходе час зими.. мама купляє теплі рукавички, щоб руки гріли... а що душу зігріє...?


Рецензии