Життя

Жити, непоспішати
мріяти але не помирати
бути з ним, або із нею
крокувати за ідею

але зараз інакше, живеш як в жахітті
і кожної ночі пригадуеш митті
щасливі моменти,
і ріже мов бритва
оті міркування, оті сподівання, солодкої ночі

прокинься із ранку, візьми себе в руки
забудь про минуле, міркуй про майбутьне
піди у качалку, зроби щось хороше
іди уперед, іди хоч по трошку


Рецензии