Ти

Ми пройшли параллельно сьогодні
Не зійшлись на дорозі з тобою
І для нас уже марно проходять дні
І я не знаю ,що робити з  собою

Ти пройшов не міняючи такту
Ти пройшов, а я знову одна
Я не вірю ніякому факту
Навіть тому ,що за вікном весна

Своїм поглядом наче й кохаєш
Але тихо проходиш мене
А наступний раз як проклинаєш
Та й життя наше вільно плине.

Ти проходиш,ідеш,я гадаю
І собі запитання даю:
Чи насправді тебе я кохаю?
Чи для тебе я зараз живу?...


Рецензии