Люблю

Коли дивлюсь я  в тво; карi очi,
То забуваю я про все на свiтi.
Я люблю тебе i забути вже не хочу.
Без тебе я не можу, як без неба вiтер.

Я не знаходжу розради в тихому вечорi.
Сонечко, я так сумую, я скучаю за тобою,
I зда€ться мить розлуки безкiнечною.
Пала€ серце до тебе любов'ю.


Я не можу без тебе, тебе я так кохаю,
Для тебе я тепер живу у цiм свiтi,
Я згадую твоi очi i подих завмира€.
Я буду тебе завжди любити.


Рецензии