Стаю на паверхнi

Стаю на паверхнi
Зямнога шару
Тут злыя ветры
Мятуць абшары
Мятуць абшары
То у зной, то у сцюжу
А у небе хмары
Зямлю уцюжаць
Зямлю уцюжаць,
Дзе  я прыкуты,
Таму што служаць
Маiм пакутам
Маiм пакутам
 Няма абшарау.
Пакуль есць куты
Зямнога шару
10.04.06


Рецензии