Гей, ромале!

 

Гей, ромале, ночували
Не у своiй хатi,
В хатi хилiй, застарилiй,
В хатi небагатiй.

А чи знали ви, ромале,
Лишенька, невдахи,
Ви ж не маете нi хати,
Нi хати, нi даху.

Так, ми знали лиха бiльше,
Лиха тай знегоди,
Коли мусили залишить
Матiнку СВОБОДУ.

Бо без неi не спiвати
I не танцювати,
Ми не можемо радiти.
I нащо та хата?


Рецензии