Що день менi цей принесе?

Що день мені цей принесе?
Щасливу посмішку чи квіти?
Холодний, невблаганний вітер?
Чи від нудьги мене спасе?

Що я побачу в новий день?
Що зрозумію, що відчую?
Про що колись я пошкодую?
Всього того не знаю ще.

Але в мені є давня мрія,
Що доля, як дитя, зігріє,
А в серці з’явиться надія
І відчуття – я зможу все!


Рецензии