Самотнiсть Самодостатнiсть

 

 

Самотність… Моторошна тиша

Посеред міста гомінкого,

В людському натовпі… Колише,

Несе цей океан. Й нікого,

 

Тобі спорідненого, в ньому…

Гонитва всіх за всім… І холод,

Нуль абсолютний… Вічний голод…

Це - самота. Зневіра. Втома.

 

~~~~~~~~~~~~~~

 

Самодостатність. Незалежність.

Неучасть в першості загальній.

Є Вічність. Бог. І Дух. Безмежність.

Ти – нескінченний. І реальний.

 

 

 

20.01.2012

 


Рецензии
цiкаво,

Поспишайко   05.02.2012 11:21     Заявить о нарушении
дякую за увагу до моєї сторінки.
напевне, в словах не завжди вдається передати роздуми настільки точно і влучно, як цього прагну

Марина Степанская   06.02.2012 08:40   Заявить о нарушении