Я приемлю всех людзей на свець

Бо у в каждай Качки ЛекБедзь Е.
ТольКИ вы аткРыйЦе-К гэта Светц,
Што вух МалаДзечне меле зернь. В МолаДаве то есь та прыньЦэс.
Давит клоп всех едным пажурэм Ж.
А ведзь Дзева грат на ба...Яне Зь!

Как зе услыХаць мне ту учэльк...
Ведзь ана саМА Й вас прыгЛакСек!
Как-та Сь Васька щыРак падурНеф.
Вот у чОМ той Човен вужь плыйВець.

На ракБогТуг ходзе ДыржаНэць
Прама жэ в РАНО ужэ каб есьль.
И там мала щэ Ш саханЧукэй,
Каб вмесиць Стрыльце ва у гразеньк.

Ты ведзь тоКИ Сь пикни-К пра Елен.
Ну, каТорРых тры вух ШамБайЛе вж.
Го! ТаБе взе Бога мы прыйЛепм!
Разь ты й ИньЖырНер прам па й ТыБет.

Хто Ж пак ТрэЦик фронт заставив влеп
Сталину!..ци зь РузьВельТам, хе-хе?
А ни каб КазЛам хоць гленуць дзе:
Хто Ж стаЯв СА Й Пакт Культур стран всех...

Нет ий не быль Рэрых на пляНетц,
Што празВаня Острав Чорных ведзьм.

Хто Ж нахВухЧах вас кали гляДзець
Хоць на ЗорКИ Ш, што ухСих ясьНей?

Як без КрыльЕв, Евы, вы да ввЕРхь?


Рецензии