Така мала i така доросла

Ця дівчинка така ще мала і така доросла.
Вона не розуміє простих речей,
Таких, як наприклад те, що не варто задирати носа
І рвати хриплий голос по відношенню
                до близьких людей.

Не розуміє про те, що взимку треба вдягатися тепло,
Щоб не хворіти і взагалі дітей мати.
І не розуміє, що зараз це дуже важливо,
Адже потім вже буде пізно про це римувати.

Вона не розуміє, що не можна сидіти на бетоні
                І на дієтах не варто,
Щоб мати струнку фігуру і не бути в полоні
Фото анорексичних дівок. Мала, це занадто.

Вона не розуміє, що не можна так багато
                кави, цигарок та алкоголю.
А особливо кави з цигарками або ж алкоголю з ними.
Вона не розуміє, що в купі з дистонією це завдає її серцю
                набагато більше болю,
ніж завдали ті, хто без родинних зв’язків колись були рідними.

Ця дівчинка така мала і  така вже доросла.
Вона не розуміє простих речей, але знає напевно одне:
Чого вона хоче. Знає краще за багатьох перерослих
Не один десяток років.
Адже мало хто з них свої мрії здійснив.
А вона зможе. Я вірю. Зможе. І це головне.

23.01.12


Рецензии