Чымар ходыв до Чэрвана!

Мы ничево не пишем.
Снова война ж с Козьмыма.
И на гаршын но вымняв
Я тут соби норыцю. -

Да, ця сия надия
Лёхко мынэ покынэ ж.
Я но журывся б быдлам,
Шо я такый Свыныныць. -

Гонь вашу матра знае. -
Чы, мо, й ексь какося вийдаех?
Ну, ек мы дойихХамШыс
Да прам в свои ж Рыловичы. -

Да, навычэчко кыслые
Мы влупаныв кифирРичьКок. -
Ек жэ шэ нам отравытыся.
Но во ж до маткы пуд вымйичко. Матёнка ж зеркальцо сынковэ.
Ек тут Милитка Сибрикова
ИХзохБракЗыля щоКСь
ДэКСя Зь вав Минсковы й.


Рецензии