Радонежие миру стихирянина

Пиши открытостью,
СветоСолнцем, лучИ в мир!
Небом умытостью!..
Радость, у ног твоих, мир!..

............................

Тишиной неба лучИ!
Не омолчи:
Безмолвность Громогласна!
ТВОРИ!
0:24
23.01.12г.


Рецензии