Мы тут во вже напекли

Ляк хахлов тортов с блины.
Но ни Кось ни й да й Котовск:
Ниц ни шпрехВахЕхт па-довськ!

ЗнаЯм мы Вкраинь язик!
Дазий Павла увПикЛи Зь
Да й яцьвяГав з ВасильКИ Сь.
Но в Ярыле МихаИль!

ЗнаЕм мы усе сцяги Зь.
Навыць светла-залаты.
Той, що в нимбе Брыль ВакСыль.
От ТоБи й Вовкы й.

Ув ОвэчКы Ш Сина сцик Ш,
Ек-бык ий в панКиф,
Шо взяЛысь гухЧыхТых Лир Б
РуСьКий яхвСИКИ Зь.

Ну, то КобыЗова мни вш
Дасьць якых БуСькиф?
Зя КарЦин к СцисьКИ Сь?
Как ты там, Мам МарГарГыдк?


Рецензии