Татовi

Рідний тато,любий тато,
Я щасливий тебе мати,
А коли тебе нема,
То болить і голова.
Як нема тебе -сумую,
Моє серце голодує.
Дякую,тобі,татусю!
Я за тебе помолюся.
З днем народження тебе!
В серці хай любов живе.


Рецензии