Я тво вино... украинский

Я твоє вино, я тебе зп’яніла
І твій разум собою заполонила
Так, ти випив до дна і мене й мою душу
Але знаю тебе я любити не мушу

Проте я тобі, безмежно вдячна, коханий
Хоч мені боліло та менше ніж могло би будь
Твій вчинок був досить таки вдалий
Я вже не кохаю тебе, мабуть…

Сонечко, хоч ти мене й покинув
Про це а ні на мить я не шкодую
Лише ось так повинно було статись з нами
Щоб прояснилось все. І я вже не сумую.


16.12.11


Рецензии