Мамi

Рідна мама-це святе,
Наче сонце золоте,
Яке нам послало небо,
Більшого мені не треба,
І за все мене прости,
Що ночей не доспала
І лиш у сон поринеш ти,
Знову й знову уставала.
Дуже дякую,рідненька,
Що така ти ,моя ненька.
Вибач за усі тривоги,
Бо трудилась до знемоги
І було нелегко жити...
Все життя буду любити
Я свою матусю рідну,
Буду сином її гідним.


Рецензии
Успіхів тобі, Андрійчику!
І дякую від усіх мам!

Ольга Глапшун   03.03.2012 12:36     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!

Андрей Сапронов   18.03.2012 01:48   Заявить о нарушении