Солодка кров

Солодка кров

Ти ніжна, полум'яна квітка,
Аж поки я ножем не зріжу
І не зламаю ніжний цвіт
Ти залишаєшся німою.

І потече солодка кров
Заграє з вен потоком вдарить,
І я скуштую, і ковтну
Твоєї гіркої сльози.

Твоє спустошене обличчя
Від почуттів і дивних криків,
Лежала легко розляглася
Стікала мутною водою.

Тепличним станом відхилялась
Твоя відрізана рука,
Пітніли ноги налилися
Від тяжких і холодних змін.

Коли волосся розліталось
Біля грудей лежало легко,
Прощальний і химерний день
Наповнився кошмаром.

Лише усе раділо з цього,
Коли тебе я підіймав,
Твій сік пролився мені під ноги
Наповнив дивне відчуття.

Бажання відчувати кволість
Від тих очей, які упали,
В безодню темну глибину
Мого потворного терпіння.

Мого скаженого удару
По тим грудях, які живі
Я припинив усі бажання,
Які ти берегла мені.


Рецензии