Вiдкрилась рана на плечi

Відкрилась рана на плечі

Відкрилась рана на плечі
І не заснути у ночі,
Лиш чую подих за стіною
Прийшла до мене підійди,
Обличчя блідне покажи
З пітьми до серця відкажи,
Настільки вистачить мене
Дивитись в темну глибочінь?
Де ти прикута власним болем,
А я згорів уже давно,
Лиш труп блукає по планеті,
Що прикривається рукою,
Щоб сліз не бачити і горя
Тож я готовий, рукою тяжко не тягни,
Я сам ступлю на твій поріг.


Рецензии