Казкова зима

Засніжило,закружляло,
Сніг мокрісінький кругом.
Білосніжне покривало
Вкрило землю перед сном.

Спить земля,спить безпробудно,
Набира снаги і сил,
Щоб весняненьке майбутнє
Забуяло й світ розцвів.

Сніг летить,такий лапатий
І такий собі рясний.
Дуже добре зимувати-
Зима справжня,наче з мрій.

Я милуюся тобою,
Визираючи з вікна:
Вітром й снігу пеленою.
Я люблю тебе ,зима!


Рецензии