***

Футбол

Сварила мама мене за футбол,
За биты руки, за побиты ноги,
Сусідам в вікна забивав я гол,
Коли вертався із м’ячем зі школи.
У мріях я в «Динамо» побував,
З Шевченком навіть за руку вітався,
В свої ворота гол не пропускав,
І з перемогою додому повертався.

Приспів:
А я люблю, люблю, футбол,
І переможе моя Україна,
Ми по чужих воротах б’ємо гол,
Бо міць і дружба в нас одна єдина.
Візьмімо ж браття  міцного вина.
Його наллємо, в кубок перемоги,
І дружно вип’ємо усе до дна
Хай в євро буде нам легка дорога!

Ти, вибач, мама за футбол мене,
За биті руки, й за побиті ноги,
Ніколи я не підведу тебе,
Завжди буду іти до перемоги.
Моя Вкраїно, рідна, й дорога
Ти переможеш, бо я із тобою,
Бо дружба й сила в нас завжди міцна
Тож вболіваймо браття всі зі мною!

Сьогодні я співаю все для вас,
І гордий тим, що я на стадіоні,
Вітаймо друзі Київ і Донбас
Хай пощастить всім в цьому марафоні.
Візьмімось браття за руки усі,
І вболіваймо разом за Вкраїну
Бо сильні духом люди на Русі
Бо ми велика і міцна родина!


Рецензии