***

Рідна сторона

Знову вертаюсь додому,
Вклонитись рідній стороні
Обняти хочу швидше маму,
Бо вже наснилася мені.

Я поцілую мамі руку,
Пригладжу ніжно сивину
Прости нас, мамо, за розлуку,
Прости і  за твою сльозу.

О, рідна, батьківська оселе,
Яка ж ти тільки дорога
Рідніше батьківського тину
По всій землі ніде нема.


Рецензии