***

Мама

От і хата,  все знайоме:
Рідне, миле, дороге
Тихо я зайшла до двору
Й ожило здається все.
Двері рипнули і мама
Вийшла з хати як завжди
Ніжна, ласкава, кохана
Кличе тихо «йди сюди».
Очі радістю сіяють
Хоч сльозяться та дарма –
Руки ніжні обнімають
Милі шепчучи слова.
Мамо, мамо!
Сивиною, вкрита голова твоя
Сядь, посидь тихо зі мною
І забудемо про діла.
Поговоримо про тебе
Хоч один раз у житті
Розкажи мені про себе
Як проходять дні твої?


Рецензии