***

День народження у тебе

Роки, роки, летять роки
Й відходять у своє минуле,
Вже посивіли в нас батьки
Та ми нічого не забули.

В цей день я п’ю вино міцне,
Бо день народження у тебе
Налий іще, налий іще,
Я вип’ю все до дна за тебе.

Давай згадаємо, любий мій,
Про те, що в пам’яті лишилось,
Я знов цілую погляд твій,
Серце, як в юності забилось.

На скронях в тебе сивина,
І в мене коси побіліли,
В цей день я п’ю вино до дна,
За те, що осінь ми зустріли.

Ах осінь, осінь золота,
Чому так швидко у сурми граєш,
В серцях у нас іще весна,
А ти вже в двері заглядаєш?

Вже діти виросли давно,
Прийшли з дарунками вітати,
А ми відкриємо вино,
І всіх запросимо до хати.

Налий же любий нам іще
Бо день народження у тебе
Вино п’янке, вино міцне,
В цей день ми п’ємо всі за тебе.



Наталія Тимко
Тел. 066 95 10 264; 067 72 00 342


Рецензии