***

Кохана мамо

Проходить час, ми в дітях бачимо себе,
Вже виріс син, я вдячна за це Богу,
Коханий сину, я люблю тебе,
Й завжди бажаю легкої дороги.
Нехай роки беруть усе своє,
Моя любов залишиться навіки,
Щасливим хочу бачити тебе
Нехай продовжать рід маленькі діти.

Приспів:
Летять роки, летять, летять роки,
І за весною знов приходить літо,
На світі найсвітліше – це батьки.
А для батьків найбільше – їхні діти.
Молитву мамину, ми чуємо завжди,
І оберіг Господній буде з нами,
Летять роки, летять, летять роки,
Вічно живи, кохана, люба, мамо!

Я подарую мамі увесь світ,
Зірву з росою ранішні троянди,
Зайду світанком, і скажу привіт!
Ці квіти, я дарую тобі, мамо!
А ти подивишся здивовано із сну,
І скажеш, що сьогодні не є свято,
А я за плечі ніжно обніму,
Й що я тебе люблю прийшов сказати

Вже проліски з-під снігу виглядають
У лісі вже запахло геть весною
Кохана мамо, де б не бували
Ми завжди поруч будемо з тобою.
Нехай життя навчить усіх любити
І шанувати батька й матір гідно,
Бо час в природі нам не зупинити
Тож кланяймось частіш матусям рідним!


Наталія Тимко
Тел. 066 95 10 264; 067 72 00 342


Рецензии