Господи, прийми мою молитву

Господи, прийми мою молитву
За онуків, за доньку, за сина,
Чоловіка, матір, всю родину,
Господи, прийми мою молитву.

Господи, прийми мою молитву.
За сиріт, нещасних і убогих,
За калік, за хворих, діток Божих,
Господи, прийми мою молитву.

Господи, прийми мою молитву.
За мою нещасну Україну
Для народу матінку єдину,
Господи, прийми мою молитву.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.