Розкрий свои крила

А чи знаеш ти як світ палає по ночам?
Чи дивився ти колись за обрій?
Залишався чи з думками сам на сам?
Чи задивлявся на людей рій?
Які похмуро йдуть з роботи
Кожен зі своїми думками
Здається що вони всі роботи
Всі зв'язані власними стосунками

Приспів:
А ти не будь як вони
Не йди спустивши обличчя до низу
Розкрий свої крила, дзвони у всі дзвони
Вдихай життя на повну силу


Рецензии